Rheezerveen

Nu ook in Rheezerveen

Na de zomervakantie start kinderopvang de Beestenboel Rheezerveen een locatie in samenwerking met cbs Rheezerveen. Ook in Rheezerveen willen wij een goede plek creeeren waar kinderen zich in een vertrouwde, veilige omgeving kunnen ontwikkelen op hun eigen ontwikkelingsniveau. Meld je aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en dagindeling. Telefoonnummer: 06 38 37 6617 E-mailadres: [email protected] Website: www.kinderopvang-debeestenboel.nl Bekijk: GGD IJsselland inspectierapport Ons adres: Bouwmansweg 3 7797 HM, Rheezerveen

Bij de Beestenboel werken 5 pedagogisch medewerksters die de kinderen begeleiden, ondersteunen en verzorgen en de kinderen de mogelijkheid bieden om te ontmoeten, te ontdekken en te ontwikkelen.

Peuterspeelzaal

Dagopvang

Buitenschoolse opvang

Help ons om inzicht te krijgen in de behoefte en vraag naar opvangmogelijkheden in Rheezerveen en omgeving. Wij zijn al jaren een begrip in Schuinesloot en bieden daar een totaalpakket aan kinderopvang; Peuterspeelzaal, dagopvang en buitenschoolse opvang.
Alvast bedankt voor jouw hulp

Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u meedoen aan onze inventarisatie? Vul dan onderstaand formulier in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en dagindeling.

Informatieformulier

Wij hebben voorkeur voor (meerdere opties mogelijk)

Wij hebben voorkeur voor (meerdere opties mogelijk)

Uw akkoord

15 + 6 =